School Times

School Times

8.30am – Bell

8.55am – Block 1 (120 minutes)

10.55am – Playtime eating (10 minutes)

11.05am – Play time (20 minutes)

11.25am – Block 2 (90 minutes)

12.55pm – Lunch eating (10 minutes)

1.05pm – Lunchtime(45 minutes)

1.50pm – Block 3 (65 minutes)

2.55 pm – Bus children to the hall

3.00pm – Home